Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 22:05 - АЗ мога!
Автор: ayeemaria Категория: Други   
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.06.2016 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    АЗ мога! 
 Да, точно ти. Ти можеш, можеш да сбъднеш мечтата си, независимо с какво е свързана тя. Няма значение дали си на четиринадесет, двадесет или петдесет години.Ти си уникален, само помисли-на света няма друг като теб. 
 Искаш да обиколиш света - ще го обиколиш! Бих отворила тук едни малки скобички, за да отбележа, че аз съм само на шестнайсет години и една от най-големите ми и смели мечти беше да обиколя поне малка част от света един ден. Познай какво се случи - мечтата ми се сбъдна, всичко се случи много бързо, когато най-малко очаквах. Просто работи с мислите си, настрой се положително за тази твоя мечта, представяйки си как вече ядеш сладолед пред Айфеловата кула с любимия човек. 
 Искаш хубаво тяло? Работи за него! Не се отказвай, докато не постигнеш желания резултат. Може би ще бъде трудно, но със сигурност ще си струва, а спортът е здраве, какво по-хубаво от това да бъдеш здрав? Както се казва - мотивацията те кара да започнеш, а навикът да продължиш. Преди да си се усетил сутрешното бягане ще е станало като ритуал за теб, който те зарежда напълно за предстоящите задачи през деня.
 Искаш да намериш правилния човек за теб, с когото да прекараш най-хубавите мигове в живота си? Не се отчайвай, ако все още не си изпитал истинска любов - за хубавите неща се изисква търпение. Бъди себе си и се усмихвай постоянно, защото не знаеш кого може да се влюби в усмивката ти, без дори да подозираш. Сигурна съм, че скоро истинската любов ще те сполети, а предполагам, че това е най-прекрасното чувство на света, защото колкото и да е силен един човек, понякога се нуждае от някого, с когото да си поговори.
 Запомни едно нещо - мечтите се сбъдват! Изживей живота си така, както искаш ти, а не както се изисква от теб. Прави това, което обичаш. Ходи на места, на които се чувстваш щастлив, бъди с хора, които те карат да се чувстваш специален и едно от най-важните неща - обръщай внимание на малките неща, на тези, които могат да ти донесат голямо щастие, само ако се опиташ да ги видиш. Навсякъде около теб са. Те не се купуват с пари, а именно това ги прави толкова ценни и скъпи. Любувай се на залеза, гледай звездите, отиди на пикник в парка, посрещни изгрева на плажа, купи голям шоколад, който да разделиш с приятелите си, разказвай шеги, смей се до припадък, слушай любимата си песен, докато отиваш на училище или на работа, танцувай, сякаш никой не те гледа, води си дневник, направи план за околосветското си пътешествие, тренирай..ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ТЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ! Ти можеш, но първо трябва да повярваш в себе си! АЗ вярвам в ТЕБ, повярвай и ти!



Гласувай:
2


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ayeemaria
Категория: Други
Прочетен: 7229
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930